Kundalini NRGY
Awakening

Groepssessie

Ben je klaar

om je levensenergie te laten ontwaken?

Herken je het gevoel dat je vermoeid en uitgeblust bent? Je negatieve gevoelens en -gedachten ervaart en nauwelijks plezier of vreugde voelt? Je voelt je gehaast en gestrest, dag in, dag uit. Motivatie is nergens te vinden en inspiratie heb je ook al een tijd niet meer gehad. Je bent de verbinding kwijt, met jezelf, je lichaam, met het Goddelijke…

Tijdens een Kundalini NRGY Awakening kun je veel moois ervaren, zoals:

Zo ziet de groepssessie eruit

Programma

Na de ceremonie kun je het volgende voelen:

Veelgestelde vragen over Kundalini NRGY Awakening

Het kan helpend zijn om de kracht van de groep hierin te voelen, maar het is geen vereiste om eerst een groepssessie mee te doen. Dit is puur gebaseerd op jouw voorkeur. Wellicht voel je je prettiger en/of veiliger bij een intiemere setting of meer persoonlijke aandacht. Dan ben je ook heel welkom voor een 1:1 sessie.

Buiten de muziek, wordt er niets extra’s toegevoegd aan de sessie.

Zeker! Het is een krachtige ervaring waarbij jouw levensenergie van binnenuit mag ontwaken. Het kan enorm steunend en helpend zijn in jouw heling- en herstelproces bij depressie. Ik gun je diepe vreugde, liefdevolle innerlijke verbinding en een stromende NRGY.

Het voelt te kwetsbaar en daarmee niet veilig genoeg voor mij en voor jou als toekomstige mama, dus: nee, een Kundalini NRGY sessie bijwonen bij mij kan niet als je zwanger bent.

Kundalini NRGY sessies zetten al je zintuigen open. Je waarneming wordt ruimer en je kunt ook visioenen ontvangen. Dit maakt dat het niet verstandig is om een sessie bij te wonen als je in een psychose zit of hier aanleg voor hebt. Je kunt het altijd even overleggen met je (huis)arts en mij een berichtje sturen als je hierin nog iets wilt bespreken.

Lieve woorden